Vogelvrienden Hoorn en Omstreken

Ringen bestellen

Het bestellen van ringen kan alleen plaatsvinden door middel van het invullen van de speciale bestellijsten die verkrijgbaar zijn bij de ringencommissaris van de vereniging. U mag natuurlijk ook het exemplaar gebruiken dat u aantreft in Onze Vogels. Ook is het formulier te vinden op de website van de NBVV door HIEROP te klikken.

LET OP DAT ER VOOR HET BESTELLEN VAN RINGEN VOOR CULTUURVOGELS SPECIALE FORMULIEREN ZIJN.

De formulieren voor het bestellen van ringen voor cultuurvogels moeten door het lid worden ondertekend en voorzien van het burgerservice nummer ondertekend worden terug gestuurd naar de ringencommissaris van de vereniging. Deze zorgt er voor dat de ringen besteld worden bij de ringencommissaris van de bond.

Men dient een vastgestelde termijn in acht te nemen voordat de ringen worden uitgeleverd. Het schema treft u aan in het clubblad.

De ringen dienen eerst betaald te zijn, voordat deze worden besteld, niet betalen is ook niet bestellen!

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande tekst nog vragen hebben neem dan contact op met de ringencommissaris. Het telefoonnummer staat vermeld in de colofoon van het clubblad. Ook kunt u op de site van de NBVV alle informatie vinden.

Ringen voor het volgende jaar worden alleen afgeleverd, wanneer de contributie voor dat jaar betaald is of een incasso machtiging is afgegeven!

Sonja Rolloos

[Terug naar homepage]